500 gr küçük patates
8 yemek kaşığı mayonez
100 gr maydanoz
100 gr taze soğan
2 diş sarımsak
Zeytinyağı
Kühne Orta Acı Harda
Kühne Türk Tipi Kornişon Turşusu
Kühne Doğal Fermente Üzüm Sirkesi
Kühne Süt Mısır
Tuz
Karabiber
Nasıl Yapılır?
1. Kabukları soyulmamış patatesler küp küp doğranarak haşlanmaya bırakılır.
2. Sarımsak, yeşil soğan, maydanoz ve Kühne Kornişon Turşusu doğranır.
3. Kühne Acı Hardal, Süt Mısır ve Doğal Fermente Üzüm Sirkesi mayonez ve doğranan malzemeler haşlanmış patateslere eklenir.
4. Ardından tuz ve karabiber de ilave edilerek karıştırılır.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.