Piştikten sonra…
Etin o nefis kokusu mutfağın dört bir yanına dağıldığı için sabırsızlandığınızı biliyoruz, ama piştikten sonra yemeye başlamadan 5 dakika kadar beklemenizde fayda var. Zaten çok yüksek ısıda piştiği için bu süre zarfında soğumayacaktır. Eğer beklemeden eti kesmeye başlarsanız içindeki yüksek ısı dışarı çıkar ve yine et lezzetini kaybetmiş olur. Eti kestiğinizde içinin pembe olması da pişmediği anlamına gelmeyecektir. Bu sadece az piştiğinin göstergesi olabilir. Eğer damak tadınıza uygunsa bu bir problem yaratmayacaktır.
Kühne Gurme önerilerine uyarak enfes bir et pişirebilir, damak tadınıza uygun Kühne soslarını kullanarak lezzetine lezzet katabilirsiniz.
Deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!