Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos ve Elma Sirkesi ile Şeftalili Galet Tarifi
Malzemeler
125 gr tereyağı
175 gr un
4 yemek kaşığı toz şeker
Kühne Lezzet Zenginleştirici Ekşi Sos
1 yemek kaşığı Kühne Elma Sirkesi
Yarım çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı nişasta
4 adet şeftali
15 adet frambuaz
Nasıl Yapılır?
1. Hamur malzemeleri karıştırılır ve buzdolabına kaldırılır.
2. Şeftaliler doğranır.
3. Bir kasede meyveli karışım için gereken malzemeler karıştırılır.
4. Hamur iki yağlı kağıt arasında merdane yardımıyla açılır.
5. Ortasına meyveler dizilir ve hamur kenarlarından içe doğru katlanır.
6. 180 derece fırında üstü kızarana kadar pişirilir.
Kühneolarak, web sitesini optimize etmek ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak adınaçerez kullanmaktayız, siz de bu siteyi kullanarak çerez kullanımımızı kabulediyorsunuz. Konuyla ilgili daha fazla bilgi çerez notlarındabulabilirsiniz.